dimecres, 4 de setembre del 2013

Festa Major 2013

Com tots els anys, el poble de la Torre de Fluvià va celebrar la seva festa major el cap de setmana de l'últim dissabte d'agost. Aquest és el recull dels diferents actes:

Divendres 30 d'agost de 2013

Els preparatius de la festa es van iniciar durant el matí amb el muntatge de l'envelat i van continuar a la tarda amb la col·locació de les taules pel sopar de germanor. Cal dir que la preparació del sopar va ser una mica accidentada ja que es va posar a ploure una hora i mitja abans de començar, per la qual cosa es va haver de desmuntar tot. Per sort, la pluja va ser de poca intensitat i durada i finalment es va poder fer tot amb normalitat. Després del sopar, la festa va continuar amb una sessió de disco-mòbil amb Band Disc fins gairebé la matinada.













Dissabte 31 d'agost de 2013

Els jocs per la mainada a la plaça del Toll i el ball de tarda i el de nit a càrrec del duo Zadit Show van ser els actes que van marcar l'agenda de la festa major al llarg del dissabte. En el primer cas, cal destacar l'ús de xanques com una de les activitats que es va realitzar, despertant l'interès de la majoria dels assistents.













Diumenge 1 de setembre de 2013

L'últim dia de la festa major va començar al matí amb la celebració de la Santa Missa a l'església de Sant Salvador. Tot seguit va tenir lloc el vermut  a la Plaça Major acompanyat amb una ballada de sardanes, fet gairebé inèdit a la nostra festa major. Finalment la festa va acabar a la tarda amb la sessió llarga de ball amenitzada pel fantàstic duo Al&Ma.













Cal donar les gràcies, finalment, a tota la gent que ha treballat en l'organització de la festa major per tal de fer-la possible, juntament amb tots els que han assistit als diferents actes ja que sense ells no tindria sentit.

NOTA. En cas que algú vulgui tenir les fotografies on surt i que es van demanar al llarg de la festa major, demano que es posin en contacte amb aquesta adreça de correu electrònic: josepmariarene@gmail.com
Aprofito també per comunicar que hi ha hagut problemes tècnics amb alguna de les adreçes de correu que se'm van donar, per la qual cosa demano que tambe es posin en contacte amb mi mitjançant aquesta adreça per tal de solucionar-ho el més aviat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada